În vederea acumulării creditelor necesare pentru avizarea pe anul 2022:

 1. În perioada 10-12 iunie, UNEFS va organiza ONLINE a 11-a ediție a Congresului internațional cu tema ”Interdisciplinarity and Performance during the COVID-19 Pandemic”.
  Evenimentul este creditat cu 15 credite EMC pentru fizioterapeuți, conform Deciziei nr. 16/26.05.2021 a Comisiei pentru avizare profesională.
  Detalii pentru înscriere: dl. Marius Stoicescu – congres.unefs@gmail.com, +40771402305 sau site https://congres.unefsb.ro/.
 2. În perioada 1-5 septembrie 2021 se va desfășura la la Covasna, într-o variantă hibridă – inclusiv prin participare fizică – la Covasna sau/și online, pe platforma zoom a evenimentului, Congresul național de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie organizat de Consorțiul format din Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB), Asociația Română de Balneologie (ARB), Societatea Română de Neuroreabilitare (RoSNeRa), Societatea Română de Patologie, Terapie și Recuperare Vertebro – Medulare (RoSCoS) și Societatea Specialiștilor în Reabilitare Medicală și Medicină Fizică din Republica Moldova (SSRMMFRM).
  Evenimentul este în curs de creditare de către Comisia pentru avizare profesională. În momentul emiterii deciziei de creditare, veți fi informați cu privire la numărul de credite acordat.
  Pentru detalii accesați site-ul https://bioclima.ro/Congres2021.php
 3. În perioada 8-10 octombrie 2021 se va desfășura Congresul Național al Fizioterapeuților de la Sibiu 2021, organizat de Colegiul Fizioterapeuților Sibiu-Mureș.
  Evenimentul este în curs de creditare de către Comisia pentru avizare profesională. În momentul emiterii deciziei de creditare, veți fi informați cu privire la numărul de credite acordat.
  Pentru detalii: sb-ms@cfizio.ro, nastase.cristian@cfizio.ro.

Pe măsură ce apar și alte forme de EMC creditate de CFZRO, vor fi publicate informațiile în mediul online.

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP